Vincent Maat

Team manager en senior docent BHV


Werkzaam binnen de bedrijfshulpverlening sinds 2012. Vincent verzorgt alle opleidingen binnen de BHV zoals eerste hulp en brandbestrijding maar ook table top oefeningen (fysiek en digitaal) en de begeleiding ontruimingen.

 

 


 

 

Ruben Jongbloed

Senior docent BHV en poppendokter


Werkzaam binnen de bedrijfshulpverlening sinds 2013. Ruben verzorgt alle opleidingen binnen de BHV zoals eerste hulp en brandbestrijding maar ook table top oefeningen en de begeleiding van ontruimingen. Ruben onderhoudt alle reanimatie materialen binnen Human Drive.

 

 


 

 

Jan van den Bos

Docent BHV en huisfotograaf


Werkzaam binnen de bedrijfshulpverlening sinds 2014. Jan verzorgt alle opleidingen binnen de BHV zoals eerste hulp en brandbestrijding maar ook table top oefeningen en de begeleiding van ontruimingen.Jan heeft een specialisatie op het gebied van eerste hulp (oranje kruis en rode kruis). Ook verzorgt Jan alle foto's binnen Human Drive.

 

 


 

Wicher Tillema

 

Wicher Tillema

Docent BHV


Werkzaam binnen de bedrijfshulpverlening sinds 2018. Wicher verzorgt alle opleidingen binnen de BHV zoals eerste hulp en brandbestrijding. Wicher heeft door zijn achtergrond afiniteit met de zorg en voelt zicht daar als een vis in het water. Als specialist  van de digitale blus eenheid Bulsseye kan je Wicher altijd vragen om extra mogelijkheden.

 

 


 

Frans van Leuven

 

Frans van Leuven

Docent BHV


Werkzaam binnen de bedrijfshulpverlening sinds 2018. Frans verzorgt alle opleidingen binnen de BHV zoals eerste hulp en brandbestrijding. Frans is in zijn vrije tijd ook vrijwilliger als EHBO'er bij evenementen.Frans verzorgt ook de trainingen Eerste Hulp Oranje Kruis en Rode Kruis. Voor zowel volwassenen als kinderen geeft Frans de BLS en PBLS opleidingen.

 

 


 

Jan-Willem Bosma

 

Jan-Willem Bosma

Docent BHV


Werkzaam binnen de bedrijfshulpverlening sinds 2019. Jan-Willem verzorgt alle opleidingen binnen de BHV zoals eerste hulp en brandbestrijding. Gezien de achtergrond van Jan Willem kan je bij hem terecht voor portofoon oefeningen en is hij specialist in het begeleiden van ontruimingen.

 

 


 

 

Jaap van Gelder

 

Jaap van Gelder

Docent BHV


Werkzaam binnen de bedrijfshulpverlening sinds 2019. Jaap verzorgt alle opleidingen binnen de BHV zoals eerste hulp en brandbestrijding. Jaap heeft afiniteit met jeugdige deelnemers en verzorgt alle trainingen Eerste Hulp Rode Kruis.