Nieuws


 


Human Drive en Covid-19

 

Arnhem, juni 2021,

 

 

Naar aanleiding van de huidige stand van zaken over Covid-19 verklaart hierbij de directie van Human Drive BV het volgende;

 

Voor Human Drive is veiligheid zeer belangrijk. Dit geldt niet alleen voor de klanten maar ook zeker voor haar eigen medewerkers. Dit betekent dat bij klachten die horen bij Covid-19 de medewerker de richtlijnen volgt van de overheid en thuis in quarantaine gaat en zich laat testen.

 

Mocht de uitslag positief zijn zal er alles aan gedaan worden om verdere besmetting te voorkomen. Geen contact met overige medewerkers, klanten en overige werkzaamheden. Hiervoor gelden de richtlijnen van het RIVM.

 

Alle medewerkers van Human Drive krijgen de gelegenheid zich te laten vaccineren en zich wekelijks te laten testen, (Human Drive stelt hiervoor PCR zelftests beschikbaar) mocht dit noodzakelijk zijn. (Bijvoorbeeld bij klachten zoals hoesten, verkouden enz.)

 

Momenteel is 50% van Human Drive volledig gevaccineerd tegen Covid-19. We streven naar 100% vaccinatie. Om AVG technische redenen geven wij geen namen vrij. Maar iedere docent heeft een verklaring, die op verzoek gezien kan worden bij de opdrachtgever.

 

 

 

 

Directie van Human Drive BV